Szivárvány

Szerző
Apáczai Kiadó Kft.

Na, mit szólsz, ugye, klassz lett a Szivárvány? Nagyon szeretnénk ám tetszeni neked! Ezért került még sokkal több kép az újságba. És ezért lett kevesebb a szöveg. Ami viszont megmaradt, az a ti nyelveteken íródott, könnyen olvasható. 

Bemutatjuk a legfurcsább élőlényeket, mesélünk a múltról, nagy királyokról, különleges magyarokról, akiknek érdekes történetéből rengeteget tanulhatsz. Garantáltan nem fogsz unatkozni! Vagy talán nem érdekelnek a legtitokzatosabb legendák? Hát az, hogy mi van a nagy varázslatok mögött? Biztos gondolkodtál már rajta, miként működnek a mindennap használt műszaki cikkek, illetve mit miért csinál a tested. Velünk mindent játszva megtanulhatsz. Természetesen találsz majd foglalkoztató feladatokat is. Tudjuk, hogy nagyon szeretitek őket... És megéri majd buzgón postázgatni a feladványok megfejtéseit, mert komoly díjakat, jutalmakat osztunk ki!

A Szivárvány mostantól tényleg rólad és a többi gyerekről szól. Rajtatok keresztül, a ti segítségetekkel mutatunk be mindent. Rengeteg pályázattal ösztönözünk titeket, hogy még aktívabban részt vegyetek a munkánkban: fotókat, videókat, rajzokat, interjúkat és történeteket várunk tőletek rengeteg témában. A legjobbak bekerülnek az újságba.

Szóval megéri rágni kicsit anya és apa fülét, hogy fizessenek elő a Szivárványra. Elég annyit mondanod nekik, ha megkérdezik, miért pont ezt – mert a legjobbat érdemled...